1.11.2006 г., 0:10 ч.

Зимно 

  Поезия
538 0 6

Сядай. Наливай си вино.

Бъди ми на гости - в сърцето.

В душата ми спри да починеш,

със кръвта ми измий си ръцете.

Нахрани се обилно със спомени.

После - няма да има

какво да ти дам.



Проскърцва нащърбена зима

навънка... и в мен.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??