Сядай. Наливай си вино.
Бъди ми на гости - в сърцето.
В душата ми спри да починеш,
със кръвта ми измий си ръцете.
Нахрани се обилно със спомени.
После - няма да има
какво да ти дам.
Проскърцва нащърбена зима
навънка... и в мен.
© Адриана All rights reserved.