2 oct 2012, 13:04

Златна сватба 

  Poesía » Otra
8193 1 1

 

   На баба и дядо, които съхраниха чудото на семейството 50години
      и продължават да се усмихват един на друг с любов.


50 години... казват, минали са досега
от съвместния живот... от началото на любовта.
Цяла вечност или къс миниатюрен от живота?
50 години в радост и мъка.
50 години в болест и здраве.
50 години рамо до рамо
по криволичещи пътеки
и по скоростни магистрали!
50 години днес празнува любовта!
Златна обич явно е това!
Не загубва нивга стойността си,
с всяка криза става все по-ценна, 
Златна обич... да я отпразнуваме сега!
Златна сватба... музика, шампанско и семейна топлина!
Златна сватба... чудо ли е любовта?

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Анастасия ! Струва ми се цяла вечност съвместният им живот. Да са живи и здрави и платинена сватба да празнуваме Дано повече семейства отварят шампанско по такива поводи!
Propuestas
: ??:??