17 sept 2009, 10:52

Злоба човешка))) 

  Poesía » De humor
956 0 24

Тъкмо дойде умна мисъл,
образ, песничка, рефрен...
Гледам, някой го написал -
малко преди мен!

Тъкмо срещна хубавица -
в същия момент
гледам, някой се курдисал -
малко преди мен!

Всичко туй ще го преглътна,
само някой ден
този някой да се гътне -
малко преди мен.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??