17 сент. 2009 г., 10:52

Злоба човешка))) 

  Поэзия » Юмористическая
957 0 24

Тъкмо дойде умна мисъл,
образ, песничка, рефрен...
Гледам, някой го написал -
малко преди мен!

Тъкмо срещна хубавица -
в същия момент
гледам, някой се курдисал -
малко преди мен!

Всичко туй ще го преглътна,
само някой ден
този някой да се гътне -
малко преди мен.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??