17 feb 2023, 20:40

Злото 

  Poesía » Otra
631 0 0

Душата ми сред злото тъжи,

един на друг хвърляме кал,

просто живеем сред лъжи,

за ангела в нас ми е жал!

 

И да, той е слаб, за съжаление,

погрешно разбираме свободата,

това ли на бъдещото поколение

ще завещаем - култа към парата!?

 

Ние превърнахме се в егоисти,

малцина ръка за помощ дават,

отвътре помислите ни нечисти

днес, уви, отново побеждават!

 

Дали и утре това ще продължава,

дали и утре обществото ще е кално,

дали и утре дяволът ще побеждава,

или най-сетне ще живеем нормално!?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??