Душата ми сред злото тъжи,
един на друг хвърляме кал,
просто живеем сред лъжи,
за ангела в нас ми е жал!
И да, той е слаб, за съжаление,
погрешно разбираме свободата,
това ли на бъдещото поколение
ще завещаем - култа към парата!?
Ние превърнахме се в егоисти,
малцина ръка за помощ дават,
отвътре помислите ни нечисти
днес, уви, отново побеждават!
Дали и утре това ще продължава,
дали и утре обществото ще е кално,
дали и утре дяволът ще побеждава,
или най-сетне ще живеем нормално!?
© Георги All rights reserved.