И ако знаците все пак са прочетени…?
Безлунната звездна нощ, стенеща тъмнина
и риданието на кукумявка – предвещаваща смъртта,
воят на умряло на кучетата...
И това да ме имаш само в съня си…
Липсата ти на отражение в огледалото
и не защото ти си мъртвия...
Мъртвата съм аз...
И това постоянно следене на кикотещите се дяволи –
разкъсващи душата ми, които не ме пускат и на крачка,
за да мога да изтърпя наказанието си,
което ми е наложено,
за това, че просто те обичам –
дори в смъртта си...
Сферата на моето наказание:
Да те имам и да те нямам…
Да ме имаш в съня си…
Извади ме от тази сфера! Моля те!
25-06-2019г.
© МД Todos los derechos reservados