Jun 25, 2019, 6:16 PM

Знаците 

  Poetry » Other
237 1 0

И ако знаците все пак са прочетени…?

Безлунната звездна нощ, стенеща тъмнина

и риданието на кукумявка предвещаваща смъртта,

воят на умряло на кучетата...

И това да ме имаш само в съня си…

Липсата ти на отражение в огледалото

и не защото ти си мъртвия...

Мъртвата съм аз...

И това постоянно следене на кикотещите се дяволи –

разкъсващи душата ми, които не ме пускат и на крачка,

за да мога да изтърпя наказанието си,

което ми е наложено,  

за това, че просто те обичам –

                         дори в смъртта си...

 

Сферата на моето наказание:

Да те имам и да те нямам…

Да ме имаш в  съня си…

Извади ме от тази сфера!  Моля те!

 

25-06-2019г.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??