1 jun 2007, 14:40

Знаеш ли? 

  Poesía
534 0 2
Знаеш ли как те желая?
Знаеш ли как ме изгаря нощта?
Знаеш ли колко е тежко
да вярвам в своята несбъдната мечта?

Знаеш ли какво е на сърцето
да плаче и за тебе да тупти?
Знаеш ли, че самотата ме убива?
Знаеш ли, знаеш ли, кажи?

Знаеш ли, навсякъде те виждам?
Щом обърна се назад, пак твоите очи!
Знаеш ли, в съня ми тихо влизаш?
И само тогава, само тогава не боли!

Знаеш ли, ах дано да не разбираш,
как боли несподелената мечта,
Как раздира тя сърцето
и след себе си оставя болка и тъга!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??