2 ene 2009, 23:06

Знаеш ли... 

  Poesía » Otra
910 0 18
 

Знаеш ли, че полетът започва от скалите?
Наблюдава се от птичите криле.
Вдишва се със силата на дните.
Приковава пурпурния хоризонт.

Знаеш ли какво е да ти се говори?
С думи, тежки като истини.
Сто пъти земята да обходиш.
Да търсиш вери неразлистени.

Знаеш ли - аз пак съм тук.
Синьото видя ми се дълбоко.
В суетата на един град глух
помни, че птиците отлитат нависоко...

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??