26 jul 2009, 22:04

Знаеш ли? 

  Poesía » Otra
878 0 5

Знаеш ли какво е да живееш без човешка близост,

... но да копнееш за нея постоянно?

Знаеш ли, че, само ако допуснеш някой в сърцето ти да влезе,

... то ще бие живо непрестанно?

Знаеш ли, че няма да се чувстваш пречистен и щастлив,

... опазвайки тялото си от страстта?

Защото, вярвай ми, ще разбереш светът колко е красив,

... само ако се отдадеш на любовта.

* * *

И може би ще кажеш...

"Празни думи са това!"

Но само себе си ти лъжеш

с тези утешителни слова.

 

© Виктория Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??