19 abr 2017, 18:25

Знаеш ли? 

  Poesía » De amor
543 8 12

Нали се разбрахме, че нищо не искам,
и нищо не търся от теб,
любов и приемане в шепата стискам,
обичам без час и без ред.

Нали се разбрахме, че мога да чакам,
дори да не дойдеш при мен,
дори и да страдам, изгарям, пропадам,
не ще те потърся и ден.

Нали се разбрахме, тъгата да гоня,
когато те няма... нали,
и сълзи предателки  няма да роня,
Но знаеш ли!?... страшно боли...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??