11 oct 2019, 13:51

Знаеш ли как се лекува сърцето разбито? 

  Poesía » De amor
952 1 3

Знаеш ли как се лекува сърцето
разбито?
Знаеш ли колко болка в него има
скрита?
Знаеш ли как се събират частите
счупени,
които от толкова надежди и обич са
пропукани и разделени
Знаеш ли как се лекуват разбити
мечти..
за бъдеще хубаво.. за измислените
приказки и светове?
Знаеш ли как се лекува сърце.. с мечти
иззети, с душа похабена,
с копнеж да избяга на пусто пристанище,
без злини, без страхове?
Знаеш ли как се лекува сърцето
разбито
докато бурите тласкат го вътре
в морето,
докато урагани го взимат със себе си
и го влачат към неизвестното,
в огъня адски, когато гори?
Знаеш ли как се лекува сърцето
разбито?
Delyana

© Деляна Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??