Знак
устойчива съм
в земния си ход
за колебанията си
не съжалявам
партньорът
е способен
да е верен враг
все търси и намира
в слабостта ми
скрита сила
той може и да иска
да постави
собствен знак
върху гърба ми
с ножа който нему
аз съм подарила
все още точи
тънкото му острие
и осъзнава
същността му дръзка
когато
подари ми гръб
ще знам че
имаме си връзка
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados