3 dic 2007, 23:22

Знам 

  Poesía » Otra
657 0 4

Знам - отиваш си!

Знам - ще ме забравиш!

Знам - прашинка съм!

Сълзите ще оставиш

аз да ги броя,

нощите също...

И буден да стоя...

Вече е късно!...

© Иво Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??