3 дек. 2007 г., 23:22

Знам 

  Поэзия » Другая
660 0 4

Знам - отиваш си!

Знам - ще ме забравиш!

Знам - прашинка съм!

Сълзите ще оставиш

аз да ги броя,

нощите също...

И буден да стоя...

Вече е късно!...

© Иво Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??