Знам, че мога да бъда различен.
Знам, че мога да бъда учтив.
Но изглежда съм случай типичен
на магаре с инат горделив.
Знам, че мога да бъда полезен.
Знам, че мога от мойто да дам.
Но приличам на дявол изплезен,
само грабя и вземам без срам.
Знам, че мога да бъда обичан.
Знам, че мога да бъда желан.
Но изглежда съм случай отричан,
в епруветка отгледан шаран.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados