4 abr 2009, 19:44

Знам, че ще стане така... 

  Poesía
409 0 0

Ще те търся. Знам.
И ще плача.
Ще се моля отново
за твойта любов.
Ще ме гониш ти,
аз ще се влача
и ще продължавам
да прося за глътка живот...

© Мартина Ламбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??