11 may 2017, 13:41

Знам само, че... 

  Poesía » De amor
361 2 4

 

Не знам дали си бил със мене
във някой друг живот,
не знам дали била съм с тебе
щастлива, истинска... до гроб.

Дали си ме прегръщал лудо,
закичвал ли си ме с цветя,
била ли съм за тебе свято чудо,
и карал ли си ме от обич да цъфтя.

Дали от страст горели сме до пепел,
дали от радост сме изпадали в захлас,
дали чрез болката изтръгвали сме плевел,
дали е дишала и любовта чрез нас.

Дали в косите бури си ми сплитал,
дали живяла съм чрез твоята душа,
не знам дали си бил със мене,
но знам за теб, че мога да умра.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??