5 dic 2011, 14:41

Зная 

  Poesía » De amor
636 0 1

Нека друга в леглото ти мойто място заеме...
Зная, мене ще чувстваш
как до тебе лежа...
Ти в сърцето си нея...
няма как да приемеш...
аз на твоята съвест...
дълго, знам, ще тежа!!!

Нека друга в дома ти...
своя пристан открие...
как за мен не достигнаха...
малки прости неща...
Ала никога в другите...
няма мен да откриеш!!!
Зная, аз съм последната!!!
Зная, АЗ СЪМ ТОВА!!!



© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно Краси!Докосна душата ми.
Propuestas
: ??:??