30 sept 2008, 6:59

Зодия стрелец 

  Poesía » Otra
670 0 3
Обожава прямо да се изразява,
прицели ли се - винаги успява!
Дори околните да подлудява
и после яко да му се опява.
Стрелецът напред продължава,
ако трябва ще се въоръжава...

© Стоян Вихронрав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??