30 сент. 2008 г., 06:59

Зодия стрелец 

  Поэзия » Другая
672 0 3
Обожава прямо да се изразява,
прицели ли се - винаги успява!
Дори околните да подлудява
и после яко да му се опява.
Стрелецът напред продължава,
ако трябва ще се въоръжава...

© Стоян Вихронрав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??