27 jul 2016, 22:14

Зов 

  Poesía » De amor
475 1 0

Обичай ме, не ме оставяй,

целувай ме, не ме нападай.

Бори се за мен, покажи ми любов безкрайна,

в моментите трудни бъди ми опора всеотдайна.

Прегръщай ме, не ме вини

Усмихвай ми се, не ме лъжи.

През огъня за мен мини и тогава, 

аз обичана, прегръщана и целувана ще ти подаря сърцето си.

 

© Смилена Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??