Обичай ме, не ме оставяй,
целувай ме, не ме нападай.
Бори се за мен, покажи ми любов безкрайна,
в моментите трудни бъди ми опора всеотдайна.
Прегръщай ме, не ме вини
Усмихвай ми се, не ме лъжи.
През огъня за мен мини и тогава,
аз обичана, прегръщана и целувана ще ти подаря сърцето си.
© Смилена Михалева All rights reserved.