27.07.2016 г., 22:14 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
524 1 0

Обичай ме, не ме оставяй,

целувай ме, не ме нападай.

Бори се за мен, покажи ми любов безкрайна,

в моментите трудни бъди ми опора всеотдайна.

Прегръщай ме, не ме вини

Усмихвай ми се, не ме лъжи.

През огъня за мен мини и тогава, 

аз обичана, прегръщана и целувана ще ти подаря сърцето си.

 

© Смилена Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??