3 oct 2017, 11:08

Зов 

  Poesía
301 1 1

Тишината е убийствена,
само ако е споделена,
сега спиш дълбоко,
отварям лекичко сърцето ти
и крещя.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??