28 may 2014, 23:14

Зрънце надежда 

  Poesía
431 0 3

             Зрънце надежда


В живота си аз не съм поетеса

и не мога да пиша красиви слова,

отвън съм студена, но вътре в мене

е скрита топла и нежна душа.


Душа, заключена дълбоко в мене

и пазя я да не я наранят,

защото в тоз свят пропит от омраза

е пълно с лоши хора и хлад.


Но някой дари ми едно зрънце надежда,

че в този свят има все още добро,

слънчев лъч, вяра и забравена нежност,

потрепна сърцето ми, повярва и то.


Сега аз искам от моята вяра,

усмивка и слънце на Вас да даря,

нека това зрънце, което покълна в мене

сега да поникне и във ваш'те сърца.


Пламена Владимирова


 

 

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз се опитвам да пиша от скоро и това,че някой е харесал стиховете ми е голямо признание за мен. Благодаря Ви!
  • Благодаря ти за посланието (: Нека разцъфтим с това което сме!
  • Прекрасно!

    Споделям пожеланието!

    Поздрав, Пламена!
Propuestas
: ??:??