18 feb 2021, 18:31

Звезда... 

  Poesía » De amor, Verso libre
754 0 0


Ти си като звезда
на която тръгвам по следата
единствената спирка в душата ми
в теб е слънцето на всички сезони
есента е цветна като пролет
зимата е топла като лятото
равновесие губя и пазя с теб
и летя с теб като че сме всяка прашинка съдба
влюбвам се в теб всеки ден като някой жаден за вода
ти си моя хляб, всяка трошица живот
ти си въздуха, който дишам и издишвам
ти си ударите на сърцето ми
моите очи, моите уши, моите ръце и крака
уханиието, дъха ти впили са се в устните ми
твоите сълзи са и мои сълзи
ти си моите сълзи от щастие
моят друм, моят избор и съдба
рано или късно всеки открива своя път
любовта се грижи да събере сродните души
огън се запалва, разпространява се във вечността
и никога не изгасва, слял се с небето и земята
превръща се в щипката огън,
светулката, която ще запали дори пепелта
ти си извора на светлина, моето витло
в ръцете ти, в сърцето ти съм най-щастливата
под това небе, на тази земя

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??