8 oct 2019, 8:03

Звезда над мен 

  Poesía » Formas orientales
643 0 0

Прости! Ще тръгна

някой ден като сърна, 

а не като жена.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??