8.10.2019 г., 8:03 ч.

Звезда над мен 

  Поезия » Източни форми
642 0 0

Прости! Ще тръгна

някой ден като сърна, 

а не като жена.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??