19 may 2007, 13:05

Звезден прах 

  Poesía
423 0 1
                     Няма връщане назад,
                    а дали безкрайният кръговрат...?!
                     Енергия от космоса ме озари,
                    отново върна ме към моите мечти,
                    носени от вятъра към своя морски край...
                   Шир, шир,
                    едва ли аз съм се смалил,
                    аз съм звезден прах!

© Веселин В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??