19.05.2007 г., 13:05 ч.

Звезден прах 

  Поезия
447 0 1
                     Няма връщане назад,
                    а дали безкрайният кръговрат...?!
                     Енергия от космоса ме озари,
                    отново върна ме към моите мечти,
                    носени от вятъра към своя морски край...
                   Шир, шир,
                    едва ли аз съм се смалил,
                    аз съм звезден прах!

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??