19 мая 2007 г., 13:05

Звезден прах 

  Поэзия
421 0 1
                     Няма връщане назад,
                    а дали безкрайният кръговрат...?!
                     Енергия от космоса ме озари,
                    отново върна ме към моите мечти,
                    носени от вятъра към своя морски край...
                   Шир, шир,
                    едва ли аз съм се смалил,
                    аз съм звезден прах!

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??