4 oct 2006, 1:03

Звезден път 

  Poesía
569 0 3
Звезден път

Само момиче гледа жълтата луна,
пролива поредна кървава сълза..
Потъва и се спира в тишина,
а плува в дълбоката река
на мислите, отнесени от вятъра
на нова падаща звезда..
Умирайки от думите,
да гони ту лудост, ту безумие...
Но този път не приказно красивата,
а млечно бяла бе нощта,
обляна в метеорна линия –
линията на смъртта...

© Виктория Минева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??