Магията ражда остарели любови
с цвят на прах и зажаднели зелени простори
за смях и малко страх, окъпан в мрак,
препънат ад в сърцето ти от пристани...
Звездите капят по море от чувства.
Къде съм аз? Къде си ти?
© Йоана Todos los derechos reservados