15 ene 2018, 0:02

Звездите плачат 

  Poesía » De amor
231 0 0

Звездите плачат

 

Душата ми извор на музика нежна,
душата ми тиха и влюбена разбира,
че нашата любов е далечна и невъзможна.
Сладостна болка сърцето ми раздира.

Облак тъмен, буреносен. И отново вали.
Плаче сърцето, измъчени мечтите спират.
Ще усетиш ли нощта, в която стена? Нали
потъващ денят в нощта грижи ми сервира.

Пренася ме мелодията тъжна през минутите,
носи душата ми опиянена от любов.
Не дочувам нежността от обичта и думите
останала сама в живот труден и суров.

Звездите всяка вечер за мен сълзи проливат,
луната загрижена ръцете ми целува.
Снагата, тялото стрели огнени пробиват,
воала на късната вечер ме милува.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??