Как се лекуват нанесени рани
по - спиралата на звездната
ми същност...Никой не ми пречи
аз самата си слагам спирачки...
Не търся, не питам - прощавам!
Завих рят се огнени кристали
събуждат сетивата - полират
ги до блясък - завръщат се
на ангелски крила,
забравените човешки ценности...
Доброта - вярата в доброто!
Обич - любовта ми към живота!
Муза - душевната ми същност!
Мир - любов към всички хора!
Надежда - вяра, че този свят
е обичан и бял!
Истина - топла, търсеща, боля ща!
Топлина - две търсещи длани!
Бял гълъб - мир и надежда!
Синева - нов изгрев живота продължава!
Луна - тайните обвити в седеф!
Звезди - далечни мечти на звездна фея!
Галактика - съвкупност от звезди
които ни показват пътя към нови
и далечни измерения!
Вселена - тя е в нас, във звездните ни гении
преплетени в спирала!
Всемир - поглед към необятни далечни пространства
разкриващи нови възможности и хоризонти!
Кафе -аромата му подслажда сетивата!
Цигарен дим - сблъсък с две различни
реалности в живота...!
Примирение - бягане от отговорност!
Мечти - измислена реалност!
Сблъсък - реалност със илюзия
които остават отпечатък!
Криза - световен глад, войни
надмощие за власт и слава!
Роза - наслада която изпълва душата
с аромат, цвят и нежност!
Капчица роса - извор на живота
звездни диамантени искри
където слънцето отпива - миг надежда!
Творчество - с мислите си света да промениш
към по - добро, прегърнал галактическия вятър
да попиваш звезден мир изпратен от всемира!
Затова пазете звездната спирала...
обичайте човешките си качества и се събудете
неземни милиарди - звездни семенца изпратени
от сърцето на Всемира! Мирът е в нас - във нас самите!
Мирът е в нас и винаги ще бъде...отключените знания
ще ни напътстват - ще заблести планетата в златно
и децата ни ще имат светло и щастливо бъдеще!
Сякаш някои отключи вселенска енергия
и я преплете в звездна спирала...
Живота не е само в черно и бяло -
той блести с най - ярките окраски на Всемира...!
10.07.2022г
Катя Джамова
© Катя Todos los derechos reservados