7 mar 2008, 21:16

Звездни цветя 

  Poesía » De amor
824 0 13

Звездни цветя

 

 

 

"Ако всеки път, когато си мисля за теб, пада по една звезда,

то луната ще разбере какво значи самота!"

 

 

 

Когато за тебе помисля,

умира в небето звезда!

И тихо се свлича в полето

във капчица светла роса...

 

 

 

Луната е много самотна

и плаче с горчиви сълзи...

Остана самичка да свети

без всичките ярки звезди!

 

 

И грее, осеяна в мрака,

поляна от чудни цветя!...

Дали ще ми стигне животът

в букет да ти ги събера?...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??