С нови звездни цветове...
Вселената разхубави се!
А вселенските цветя –
за искряха с цветовете
на дъгата...
В един прекрасен
и вълшебен миг...
звездни семенца
изпълниха всемира!
Дошло е време да сменя,
овехтялата си риза...
И със нови мисли
и надежди светли,
света да преоткрия!
В ново светло измерение
с радост да премина...
След толкова години –
лутане във лабиринта,
звездни семенца посях.
Та любовта да озари –
нашите добри сърца...
Сега е светло!
Светло е в душата ми...
Дочаках този миг вълшебен,
когато светлината в нас се ражда!
Блестят мечтите закриляни и нежни
и към нови светли хоризонти –
смело ни повеждат...
С нови звездни цветове...
Вселената плени ме...!
Сега държа в ръцете си
звездни семенца...
И съм щастлива!
© Катя Todos los derechos reservados