13 abr 2008, 0:16

Звездолики искрици 

  Poesía » De amor
599 0 12
Звездолики искрици
във очите ти пламват
и във мойте зеници
те пожари разпалват.
Мелодични и звънки
със телата ни пеят
и от ласки мечтани
със любов се люлеят.

Този звън на камбани
във съня бях дочула.
Ала днес в твоите ласки
звънкостта им открила...
Със звездите се сливам
светлострунна и нежна
и отново запявам
песен звездна и чиста. 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??