Apr 13, 2008, 12:16 AM

Звездолики искрици 

  Poetry » Love
602 0 12
Звездолики искрици
във очите ти пламват
и във мойте зеници
те пожари разпалват.
Мелодични и звънки
със телата ни пеят
и от ласки мечтани
със любов се люлеят.

Този звън на камбани
във съня бях дочула.
Ала днес в твоите ласки
звънкостта им открила...
Със звездите се сливам
светлострунна и нежна
и отново запявам
песен звездна и чиста. 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??