15 sept 2007, 16:11

Звяр 

  Poesía
665 0 14
Ти си звяр,
но ще те укротя.
Ще станеш послушен,
чист като капка сълза.
Ти си звяр.
Обичаше платонично.
Всяка жена.
Но аз те промених.
Не е ли прозаично?
Сякаш само за теб съм била!
Ти си звяр.
Но я си укроти гнева.
Прибери си острите нокти.
Можеш да нараниш и себе си така.
Ти си звяр,
но обичаш по човешки.
Това е твоята съдба.
Ти си моят звяр
и дори и да правиш грешки,
да те обичам, няма да спра.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??