13 feb 2019, 10:58

Звън 

  Poesía » Otra
447 1 7

Звън далечен пак ме буди,

меден трепка над града.

Звън вълшебен пак събуди

мойта радост от света.

 

Звън камбанен! Той ме гали!

Той ме милва! Той шепти!

И спасени, Бог избрали

литват волни пак мечти!

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??