25 jun 2012, 15:20

Звън от пиринчено звънче 

  Poesía » De amor
939 0 0

    Звън от пиринчено звънче.

 

В сърцето ми кънти

            кристално чисто чувство.

От звън на пиринчено звънче,

       нежно като ангелско гласче!

Едно пиринчено звънче за ТЕБ!

То е вечно като  чистата любов...

Когато вече няма да ме има,

     то с ясния си звук ще срича,

че си имала в живота си човек,

             който и в гроба те обича.

Щом полъхът звънчето залюлее,

             то тихо, нежно ще запее...

Заслушай се във неговия звън,

              стани и погледни навън!

Във него моя топъл зов

                                         ще чуеш.

И в другия живот да си със мен!

                                           

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??