diandzili
Nombre Диана Станчева
Obras seleccionadas
1 resultado
НА КОЛЕДА
Летете, снежинки, и бийте камбани!
Че утре е Коледа — празник голям!
Белейте се вие, обширни поляни!
Светът да е бял, да е чист като храм! ...
  1985  46 
Propuestas
: ??:??