SvetoslavVasilev
Obras seleccionadas
62 el resultado
Жената го прие такъв, какъвто е- голям, груб, и недодялан. Знаеше се - не беше цвете за мирисане, и доста сприхав беше на моменти. Непохватен в обноски и поведение, черен и космат, брадат като бараба.. И ръцете все му пречеха, когато беше до нея. А тя го хареса, имаше го за свой и близък до сърцето ...
  371  11  17 
Дълга е ноща. Два часа. Толкова спях без прекъсване последно време. После се въртях в леглото в някакъво състояние на унес, някъде на границата между сън, спомен, желание и реалност. Сега е моят ред. Ръце под възглавницата и очи в тавана. Сякаш там се прожектираха спомените.
Баба ми така разправяше. ...
  156  11 
-Натиснете бутона и отговаряйте ясно и точно на зададените въпроси, ясно?
-Аха, да, разбрах, слушам - отговори жената пред микрофончето.
-Така, започвам - носеше се мързеливия глас на охраната, когото бяха набедили да приема хората в спешното отделение, и да им отваря автоматичната врата:
-Да сте им ...
  315 
Старият боцман имаше лодка. И въпреки всички разпоредби все още си я имаше. Имаше и бунгало, което много пречеше на някой, и все искаха да му го вземат, но за сега успяваше да си го задържи, защото законово беше ако не добре, то поне на ръба. И в парично отношение беше все на ръба и по чудо връзваше ...
  137 
Пантерата сякаш беше заспала, но той знаеше, че си е там. Беше я виждал няколко пъти в огледалото и знаеше, че тя си е там, в тъмното и се спотайва. Дебне и чака своя момент. Или просто щеше да изръмжи някой път. Там си беше.
Моментите, в които тя сякаш спеше съвпадаха с моментите в които той сякаш ...
  145 
Propuestas
: ??:??