27 июн. 2004 г., 0:49

Опровержение 

  Журналистика
2657 0 20
2 мин за четене

© Екипът На Откровения Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • Отново попаднах на тази статия, в полето . случайни. Придържам се към коментара си от преди близо година и половина.
  Интересно ми е какво биха казали същите тези журналисти(ако въобще още са такива) за сайта. За новата му визия, за високото ниво достигнато от тогава.
  Защото за тази година и половина, тук в сайта се чувствам много по-добре, отколкото да чета вестници или да слушам новини.
  Пожелавам бъдещи успехи на сайт "Откровения" и на всички в него!!!
 • Това,че са журналисти,не значи,че са професионалисти.Всеки един почва като аматьор,но някои си остават завинаги такива.Завистта и злобата не им позволяват да надскочат собствения си статут.Съжалявам ги.
 • предполагам, че сайтът доста се е променил оттогава. също така, май няма какво да добавя като коментар. само ще споделя, че винаги ме е учудвал неагтивизмът в определението "ученическо творчество", сигурно защото съм ученик, де. но ми се струва грубо и малко снобско.
  Както ме подразни коментарът на Камелия за "тази скапана държава". Мразя този израз.Имам алергия от него. Съжалявам, че пиша само за това, което ме дразни. Наистина.
 • Като гледам датата на първия коментар, ми се струва, че това е отминала история.., но не съвсем! Затова смятам и аз да си кажа думата! Ники Никифоров е с две годишна практика тук! Аз съм само от два месеца, но мисля като него! Тук е едно СЕМЕЙСТВО! Съвкупноста на МОЖЕЩИ и НЕМОЖЕЩИ го прави ТАКОВА! Тези които могат – ще пишат, тези които не могат, ще се научат или.., ще се откажат, но... САЙТА ЩЕ ОСТАНЕ! Благодаря на хората от екипа и лично на Г-н Колев, че се създава възможноста да се развиват и млади поети, България има нужда от Култура и млади таланти! А колкото до ТОЗИ, КОЙТО Е НАПИСАЛ ПО-ГОРНИТЕ ГЛУПОСТИ В КОМЕНТАРА СИ, нека да ми се обади по телефона да му обясня как и защо ДА НЕ СЕ МЯРКА "ТЪДЯВА", или ако ДА, да се държи ЧОВЕШКИ!!! Ще е по-добре за него! Никога не бих ЗАМЕНИЛ ТОЗИ САЙТ С ДРУГ, тук се чувствам У ДОМÁ!!! ОБИЧАМ си ГО сайта.., и с проблемите му.., няма къща където да няма "хър-мър", НО НИКЪДЕ НЯМА МЯСТО ЗА НАЧИНАЕЩИ КОИТО ДА СЕ РАЗВИВАТ, ТОЧНО ЗА ТОВА Е ПОЛЕЗЕН НА НАС И РОДИНАТА НИ!!! БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕКИПА И АДМИНИСТРАЦИЯТА НА "ОТКРОВЕНИЯ"!!!
 • Тази "рецензийка" на сайта явно е направена от някой, който дори не си е направил труда да разгледа обстойно откровения (което не може да стане за ден или два) От както за пръв път влезнах в сайта (преди около 2 години) досега "откровения" се променяше от добро към перфектно...В технически аспект не знам какво повече може да се желае, особено след последните промени по сайта който го направиха свръх удобен във всяко едно отношение. Не мисля, че има друг български сайт, който да има такава дисциплина и възможности. Дизайнът е абсолютно оригинален и позитивен.Стопля душата. Аз лично научих доста пишейки тук, четейки произведенията на други автори. Чувствам този "аматъорски" сайт като..роден дом, място където прекараното време има смисъл, където си сверявам часовника и винаги знам на какво ниво съм, до къде съм стигнал и къде искам да отида...Абе, обичам си го този сайт...
 • Сайта е прелестен!!! Ще ви рекламирам навсякъде, където могаПоздрав!
 • Вашият сайт си е супер, а на който не му харесва, да му седна на лицето.
 • Аз от скоро съм в сайта...удоволетворена съм,защото всичко в него е истинско.Когато нещо е хубаво,винаги ще се намери някой да го оплюе!Това е в кръвта българска..да не ви притеснява злобата,ДЕРЗАЙТЕ!
 • Не мога да не защитя и аз сайта. Какво му има на дизайна? Аз даже като влязох за първи път това беше нещото, което първо много ми хареса.Според мен това е облика, който трябва да има един такъв сайт. А колкото до авторите - според мен тук има доста автори, кото пишат страхотно. И ако някой ден издадат книги, аз бих си ги купила с огромно удоволствие.
  А на създателите на сайта искам само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА.
 • В тази скапана държава всичко хубаво го принизяват
 • Аммм, algona - мерси за подкрепата. Само една поправка - Георги Колев дава поле за изява на... Аз само помагам с каквото мога
 • Във всяка една област или професия е необходимо време, за да стане един човек професионалист, Иване! Затова времето ще покаже! Но този човек, "няма право" да дава толкова прибързана, заключителна, публична оценка за сравнително скорошна работа ( в случая вашият сайт), няма значение дали човекът е от конкуренцията!
 • Тоня благодаря ти за подкрепата. Въпреки че приемам мнението на Георги, че аматьорски сайт, не е обида, защото ние действително не сме професионалисти, освен в чисто технически аспект естествени, в случая смятам за обидна употребата на този израз, просто заради контекста, в който е поставен. "Големи претенции" също е пълна глупост (май съм пропуснал да го спомена в отговора, който между другото нямаше никакви последствия доколкото ми е известно), единственото което желаем е да е приятно на хората, които посещават сайта - надявам се донякъде да сме успели. Изобщо като се сетя за това не хваща яд и май започвам да повтарям вече написаното в отговора.
 • САЙТЪТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО ЛИЧНО МЕН МЕ УДОВЛЕТВОРЯВА!
  ЗА МЕН ОЦЕНКАТА "АМАТЬОРСКИ САЙТ" Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕСПРАВЕДЛИВА!
  ИСКРЕНИ УСПЕХИ ПОЖЕЛАВАМ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА И НА ЦЕЛИЯ ЕКИТ НА ОТКРОВЕНИЯ!!!
  МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ! САЙТЪТ Е ОРИГИНАЛЕН!
 • Няма да се даваме!
 • Е, все се намира някой, който със злобата си за не вижда хубавото. В случая "убии простака с мълчание" е дабра стратегия
 • Не разбирам, защо толкова се стряскате от определението "аматьор".
  То е донякъде ласкателно - за разлика от т.нар. "професионалисти", аматьорът прави нещо, защото това нещо му доставя удоволствие, без да му е задължение, което пък води в повечето случаи до по-качествена и с любов свършена работа. Освен това на "професионалите" всичко им е известно и знаят кое как се прави, докато дойде аматьора и открехне вратата, която на теория не би трябвало да я има.
  Така че - напред и успех!
  Multum non multa.
 • "Критиците са импотентни хора, които коментират как чукам." Не помня кой го беше казал това, но наистина не трябва изобщо да се обръща внимание на такива откровени нападки. Като са толова яки тези журналисти да си направят сами (без помоща на уеб-специалисти - от коментара им ясно се вижда, че и от уеб-дизайн разбират) един културен сайт, да си седят в него и да получават мулти-оргазми от кеф на собственото си величие.
 • Благодарим за подкрепата.
 • Тази статия намирам за типичен пример за манталитета на БГ журналисти.Когато видят, че някой прави нещо хубаво и полезно за обществото го критикуват по най-непотходящия начин.Лично аз се радвам, че защитавате вашите и интересите на потребителите и оценявам сайта като много добър.Продължававайте да давате крила на младите!
  Обичаме ви!
Предложения
: ??:??