30 сент. 2019 г., 9:04

Бягам 

Музыка » Рок, Металл
785 3 7
00:00
03:51

© Стоян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, че отговори на коментара ми, Стояне! Оцелях след много тежък грип. Не ми беше хич лесно. Не можех да отлепя от леглото... И джипката ми даже се уплаши. Не само до музика не ми беше- ами до нищо.Близо три месеца борба беше. В един момент си помислих, че това е края. Съжалявам, че здравето ми не позволява да работя с интензивност, която да ти импонира. Почти постоянно ме боли гърлото. В малкия "светъл" промеждутък, преди грипа- успях да запиша набързо песента на Искрето. Бързах- за да не ме хване пак фарингита и я записах само с две ритъм китари. Такива неща. Иначе - с такъв класен музикант като теб - никога не съм работил. Много ме е яд- не знаех даже дали ще ми повярваш, че така стоят нещата. Губещия съм аз. Стискам палци да успееш - защото можеш много. Ако някой иска да изпее започнатите от мен песни- направете ги.
  • ооо Радвам се на появата ти Антоан,добре,че не си махнах профила в този сайт,за мен е чест да ме коментираш.За микса си прав, взех решение, вече ще давам миксовете на професионалисти.Така ще се съсредоточа върху композирането, аранжиментите и пеенето,което на тоя етап ми убягва.Но май е дошло време всичко сам да си записвам,трудно се работи с други хора в тези времена,няма и стимул, дори за себе си не съм сигурен дали това няма да ми бъде последният албум.
  • Уаууу Такива китаристи тук няма Че и на певците вече си "хвърлил ръкавицата"! Най-важното е, че имаш вдъхновение. Да бачкаш сам си е доста изтощаващо. Интересно ми е, колко ще издържиш Дано да е по-дълго! Моите възхищения! Само една препоръка: Солото (точно) звучи малко тихо. Трябва да се чуват феноменалните ти сола, че да има от какво да се учат китарджиите Поздрави!
  • Благодаря и на Eipril (Хари Спасов) .Аз съм само един прост китарист,освен жица, какво друго да правя.
  • Браво, Стояне!
    Много яки жици!
  • Благодаря Daytona (Димитър) , да си Жив и Здрав.
  • Не ти е нужна мотивация, когато те сърби, да се почешеш, нали? Радвай се, че можеш! Представяш ли си да те сърби и да не можеш? Вярно, с мотивация вече е някак по- стойностно, но и малкото удоволствие, да се почешеш, когато те сърби, си струва. Особено когато е обречено да е с теб цял живот. Хареса ми! Пожелавам ти чест и дразнещ "сърбеж"!
Предложения
: ??:??