28 мая 2019 г., 13:26

I cant live without you 

277 0 7

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии

Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • yotovava (Валентина Йотова)
  С админ.
 • fantboy94 (Иван Бодуров)
  Съгласен съм с вас, на песента и трябва още много за да стане песен, сега още не е точно песен, а да речем слаба тренировка, просто исках да видя какво ще кажете вие и какво ще ме посъветвате. Когато я завърша ще я запиша в студио и ще я публикувам тук, но вече като истинска и завършена песен, но това може да бъде до година - две. За създаването на качествена и хубава песен се изисква много време. Благодаря Ви за вашите коментари ще ги взема под внимание за песента.
 • Ангелче13 (Паднал ангел)
  Не разбирам нищо от създаването на музика! Само мога да кажа, че песента е невероятно красива, но само като песен! Върху всичко останало май трябва доста да се поработи! Желая успех!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Нямаше да коментирам , но щом искаш. Първо и женския вокал и вашия , са дразнещо фалшиви. Има програми с които да ги коригирате. Второ вокалите стърчат , много над музиката и я обезличават. Трето вокалите са изключително разпънати , и средата изчезва. Четвърто музиката ми мътнее малко , то и по честотния анализатор се вижда. Но за последното не съм сигурен , защото не чувам какви инструменти има в парчето. Абе трябва още да поработиш. Успех.
 • Daytona (Димитър)
  Ако на мястото на пеенето беше инструментал, щеше да е много приятно за слушане. Ако го изпълни добър вокалист - също. Но това е проблем при повечето творци. Едно е да го създадеш, друго да изпълниш. Поне при мен е така. Не разбирам английски, но произношението допълнително "цапа" хубавата музика. Ако ще изпълняваш сам творбите си, ще е добре да отделиш повече време за пеенето. Това не са забележки, а лично мнение. Успех!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Съгласен с Админ. По принцип коментирам музика, само , когато ми хареса. Така е и сега. Според мен - освен това, което казва Админ - Може баланса да се коригира с малко по-тих вокал спрямо инструментала. Разбира се- в музиката всичко е въпрос на личен избор. Казах своята гледна точка - и това не е малко - защото по принцип не коментирам музикални произведения. Изприщвам, се- когато го правя- но понякога се изкушавам.
 • admin (Георги Колев)
  Песента е много добъра, но изпълнението я убива. Поработи върху пеенето и английското произношение. Дразнещо е така.

© 2003-2019, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.